Kruidvat

Informatie over Kruidvat
Kruidvat is opgericht in 1975 en heeft in Nederland ondertussen bijna 800 winkels. De Kruidvat is een voordeeldrogist door lage prijzen te hanteren en een aantrekkelijk en verrassend assortiment aan te bieden. Dit doet Kruidvat onder het wel bekende motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Kruidvat is marktleider in Nederland in de drogisterij branche.

Kruidvat heeft een groot assortiment, met onder andere 2500 eigen merk-producten. Deze producten zijn erg populair door de hoge kwaliteit en de gunstige prijs. Kruidvat biedt ondertussen meer aan dan alleen maar drogisterij-artikelen. De webshop van Kruidvat is dan ook ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Foto
  • Mooi en verzorgd
  • Gezond en intiem
  • Baby en gezin
  • Cartridges en elektronica
  • Geld en verzekeren
  • Online diensten

Uiteraard heeft de Kruidvat elke week aantrekkelijke aanbiedingen online verkrijgbaar.

Levertijd: bestelt voor 19.00 uur = de volgende dag in huis

Verzendkosten: Voor de verschillende producten rekent Kruidvat verschillende verzendkosten. Voor de drogisterij artikelen gelden de volgende verzendkosten: artikelen die door de brievenbus worden bezorgd: 2,99 EUR. Voor bestellingen per pakketpost: 4,99 EUR. Voor enkele hele grote of zware artikelen: 6,99 EUR verzendkosten.

Betaalmogelijkheden: iDeal, CreditCard (MasterCard, Visa)

Afhaalmogelijkheid: Nee, niet voor drogisterij artikelen. Alleen foto’s zijn af te halen bij een Kruidvat bij u in de buurt.

Contact: Heeft u een vraag aan Kruidvat? Dan kunt u het beste op de website van Kruidvat kijken welk telefoonnummer u moet hebben. Kruidvat heeft per productcategorie namelijk een gericht telefoonnummer dat u kunt bellen.

Artikel niet goed? Heeft u een artikel gekocht maar is het niet het juiste, dan kunt u het binnen 14 dagen terug sturen aan Kruidvat.

Thuiswinkel Waarborg certificaat: Ja.

Twitter: @KruidvatService